Runde 9 i tekst og bilder ved Sven & Anniken

DSC02584IM Johan Salomon kvitterte med strake seire på slutten og kastet seg i mål først!

DSC02580

Pallen i Eliteklassen med GM Lie, IM Salomon og IM Christiansen

DSC02571(1)

Pallen i klasse mester besto av Berg Hanssen (2), Jøran Jansson (1) og Koi Gandrud (3)

DSC02541

I Seniorklassen ble det seier til Ole Christian Moen som tok 8 av 9!

DSC02538

Kjell Iversen fra Stjernen gikk til topps i Senior B

DSC02533

Endre Machlik (midten) gikk til topps i Junior foran Haldorsen og Kaasen

DSC02514

Mads Vestby Ellingsen i midten ble suveren Kadettnorgesmester i år – 8.5 av 9!

DSC02499

Vinnerne av skjønnhetspremier i Lilleputtklassen der gullet gikk til Afras Mansoor

DSC02481

De tre beste i Mimiputt: Mathias Unneland, Aksel Bu Kvaløy og Andreas Tenold

DSC02477(1)

Gullet for skjønnhetspartiet «Årets Kampparti» i miniputtklassen gikk til Aksel Bu Kvaløy

DSC02448

Mange fikk premier i år og spesielt de yngste ble det drysset premier over hodene på

DSC02369

Hans Olav Lahlum gjorde et av sine dårligste NM i manns mine, men tok det som en mann

DSC02361

Nyvalgt president i sjakkforbundet Morten Lillestøl Madsen fikk ikke brikkene til å gli helt

DSC02358

Arnt Esbensen spiller for Vadsø og vant sine to første partier i Mester – så var det slutt…

DSC02357

Ole Woldseth vant sine to siste partier etter en tøff start i klasse Mester

DSC02350

Henrik Sjøl er Turneringssjef i Norges Sjakkforbund

DSC02345

Hauk Are Kristiansen har knapt spilt en turnering på 20 år – men tok 3.5 i klasse 2

DSC02341

Lars Th. Monsen tok 50% i klasse 1 – hans mål var å overleve og det klarte han fint!

DSC02332

Amir Keadana fra Stavanger / Tromsø og har alltid et smil på lur og han fikk 4/9 i Junior

DSC02320

Endre Machlik spilte om NM-tittelen mot sin søster Monika i siste runde av Junior

DSC02193

Sondre Merkevik vant i siste runde i Eliten – men gjorde det bedre i sideturneringene

DSC02185

IM Atle Grønn har spilt alle Eliteklassene siden 1988 – han klarte seg bra med 50%

DSC02184

Denne karen tok IM-napp tross tap i siste runde – Joachim Birger Nilsen er navnet

DSC02178

GM Kjetil A. Lie tok en gledelig andreplass i Eliten – et halvt hårstrå bak vinneren

DSC02177

Rune Djurhuus ville vunnet klasse Elite med en svartseier i siste runde – han ga alt!

DSC02167

Jøran Jansson hadde mesterskapets tredje høyeste ratingprestasjon – 2498!

DSC02161

Endre Machlik møtte jobbe hardt for Juniorgull mot søster Monika som tapte på tid!

DSC02025

7 år gamle Aksel Bu Kvaløy spilte opp en kjempestilling, men sikret gullet med remis

DSC02019

NM-sjef Jan Sigmund Berglund ledet premieutdelingen og så ut til å kose seg i rollen

Dag 8

Tromsø tok to av seks titler under mesterskapet – ved tenåringene Mads og Endre!

NedriggingDermed er det over folkens – her ser du sjauegjengen som rigget alt ned! For noen folk!