Norgesmesterskapet i tekst og bilder – Dag 0

FullSizeRender(2)
Brettene stilt opp på rad og rekke – nå blir det landsturnering!
Foto: Sven Wisløff Nilssen

Da er hallen rigget til sjakkfest – på stolene står goodie-baggene, på bordet står digitalklokker og brett og noteringsskjemane er merket med NM-logoen og er et lite minne i seg selv! Vi klarte ikke målet om at alle skulle få spille på trebrett – men det store flertallet får spille på fine trebrett med dertil flott brikker. Jeg tror dette blir et minnerikt NM. Alle får plass i hallen og oppe på galleriet til venstre sitter eliteklassen – du kan ikke se dem på dette bildet.

FullSizeRender(1)
Bildene som pryder bulletinen er på plass – ser du fellesnevneren?

Foto: Sven Wisløff Nilssen

De flotte NM-tegningene av Rolf Klaudiussen henger og pryder veggen ute ved kantina. Her kan du se alle de 10 stormestrene som både er Norgesmester i sjakk og samtidig stormester i sjakk. Vi i bulletinredaksjonen bruker 9 av disse 10 tegningene på forsidene…

FullSizeRender(3)
Alt klart til NM i Tromsø!

Foto: Sven Wisløff Nilssen

Brettet er stilt opp med Goodie-baggen på stolen – alt er klart til at deltakerne kommer. Se de fine noteringsskjemaene!? Fikk lyst til å stjele et par – bare for å ha som minne.

FullSizeRender
To av de viktigste funksjonene er sekritariatet og kantina – her er sjefene der!
Foto: Sven Wisløff Nilssen

Christian og Lena er trolig de to første du møter under sjakk-NM. De drifter sekretariatet og kantina der de gjør en kjempejobb! Lena er dessuten altmuligkvinne og kanskje den viktigste enkeltpersonen for mesterskapet. Hun holder orden på alt – inklusive alle mannfolka som springer hjelpeløst rundt og lurer på hva de skal gjøre.

FullSizeRender(4)
Alle deltakerne får en Goddiebag fra NM-arrangøren!
Foto: Sven Wisløff Nilssen

NM-generalen heter Jan S. Berglund og han viser stolt frem goodiebaggen på dette bildet der det er en NM-kopp, en bulletin og diverse OL-stasj som OL-pin med mer.

T & T
Webcast-sendingene blir til i et treningsrom på Tromstun skole!
Foto: Sven Wisløff Nilssen

LIVE-sendingene gleder jeg meg mest til – gleder du deg? Thomas og Tron i studio kan bli veldig severdig – håper mange ser på slik at det blir en suksess! 1800 har sett prøvesendingene hittil – tross lite annonsering – dette blir bra!

VårrullerUten mat og drikke – duger helten ikke
Foto: Sven Wisløff Nilssen

Damene på kjøkkenet laget i kveld vårruller så det var rørende å se på. Kantina virker veldig lovende – gleder meg til å høre din mening om det de serverer der. Det er disse som er heltene under NM – alle de som drar lasset. Vi har lagt ned 1000-vis av dugnadstimer totalt sett for at du skal få en best mulig opplevelse under NM. Nå braker det løs snart!