Årets NM-bilder kommer i eget galleri

Norgesmesterskapet i sjakk legger stor vekt på at dere der hjemme får se et bredt utvalg bilder under mesterskapet. Årets NM-fotograf heter Anniken Vestby og kommer fra Tromsø. Anniken har i en årrekke tatt bilder av høy kvalitet og hun fikk sin ild-dåp som sjakkfotograf på høyt nivå under sjakk-OL i hjembyen Tromsø. Der tok hun en rekke blinkskudd og etter det har hun spesialisert seg på portrettfoto over brettet. Du vil kunne følge Anniken på Tromsø Sjakklubb sine Facebooksider – som er åpne for alle – også de som ikke er medlem av Facebook.

Du vil kunne finne Anniken sine bilder på:

I et eget galleri, på Landsturneringen sin Facebookside og delvis på NM-bloggen.

Sjekk ut noen noen av de flotte bildene Anniken har tatt av de som kommer til Tromsø i år!

Atle Grønn
IM Atle Grønn er professor i russisk lingvistikk, formann i Oslo Schakselskap, skribent i Dag og Tid samt en av NRKs ekspertkommentatorer på sjakk. En allsidig mann der og en interessant start i årets eliteklasse som blir meget sterk med tre stormestre på start!

Foto: Anniken Vestby

Andre Nielsen
Fra Alta kommer fjorårets lilleputtmester som i år skal prøve seg i kadettklassen – der er han helt oppe i favorittsjiktet. Andre Nielsen heter han – merk deg navnet.

Foto: Anniken Vestby

Gunnar Bue
Gunnar Bue er et av norsk sjakks største muntrasjonsråd. Alltid like blid, alltid like pratesalig og med en stor glimt i øyet er han en kjent sjakkpersonlighet som kommer til Tromsø NM i år.
Foto: Anniken Vestby

  Anniken2
Dette er Kazim Yilmaz fra Modum sjakklubb som skal spille i klasse 3.
Foto: Anniken Vestby

  Anniken4

Her ser du Jiahao Eric Ji fra Hell i Trøndelag og hans lillebror. Jiahao Eric skal spille i miniputtklassen og er en spennende start.

Foto: Anniken Vestby

Anniken5

Maria Greibrokk er lillesøster til den nordiske mesteren Ingrid Greibrokk. Maria kommer til sjakk-NM og spiller for Alta i kadettklassen der også storesøster spiller!

Foto: Anniken Vestby

Anniken6
Birk Vollstad fra Tromsø skal spille i miniputtklassen på hjemmebane under årets NM.

Foto: Anniken Vestby

Kjell Ole Kristensen
Kjell Ole Kristensen kommer fra en kjent sjakkfamilie i malmbyen Narvik. Han stiller opp i senior A der han garantert vil varte opp med angrepssjakk av ypperste merke!
Foto: Anniken Vestby

Linnea Tryggestad
Linnea Garberg Tryggestad fra Nordstrand sitt sterke mannskap kommer til Tromsø som en av de sterkeste i miniputtklassen – hennes FIDE-rating er allerede over 1500!
Foto: Anniken Vestby

Nicolai Getz

IM Nicolai Getz er en av de mest spennende startene under Landsturneringens eliteklasse. Han er OL-klar og i meget god form for tiden. Vil han hevde seg helt i toppen?
Foto: Anniken Vestby

Anniken 5
Lars Paul Huse skal spille i klasse 5 og kommer til Tromsø med sine to sønner Arne og Sigurd som også skal spille Landsturnering!

Foto: Anniken Vestby

Sheila Barth Sahl
Sheila Barth Sahl er Norges ankerkvinne under sjakk-OL og hun spiller i år sin 25. Landsturnering. I tillegg har hun bursdag under Landsturneringen. Gratulerer på forskudd Sheila og lykke til i årets mesterklasse!

Foto: Anniken Vestby

La meg se Facebooksidene til Landsturneringen der bildene kommer!

I tillegg vil trolig NM-bloggen prøve å lage rapporter med tekst til noen av bildene.