Elektronisk registrering til NM

Fløya IINM spilles om få dager i Tromsø – husk å registrere deg elektronisk på forhånd!
Foto: Sven Wisløff Nilssen

Det nærmer seg startskuddet for Landsturneringen 2016. For å få best mulig oversikt over deltakerne våre før det braker løs lørdag – vil arrangøren sette pris på at alle påmeldte fullfører den elektroniske registreringen. Det tar bare et minutt å fullføre den, og sparer dette sparer deg for ekstra anstrengelser på åpningsdagen. Er du registrert kan du bare å møte opp til første runde og spille dersom skjemaet under er sendt inn og instruksjonene blir fulgt.

Elektronisk registreringsskjema for NM 2016

I følgende link kan du  kan du følge med på om din registrering er mottatt, og at du dermed er klarert for 1. runde (oppdateres daglig): Klikk her.

PS: For de som ikke måtte klare dette elektronisk, vil arrangøren kunne bistå med registreringer i siste liten. Vi er på plass fredag 8. juli kl. 17.00-20.00 på Tromstun skole (spillestedet) og lørdag 9.juli kl. 10.00-13.00 på nevnte Tromstun og The Edge (hotellet) i Tromsø sentrum.

På disse stedene vil arrangøren ta imot deltakeravgift dersom denne ikke er overført per bank på forhånd. For de som registrer seg i siste liten foretrekker vi betaling med bankkort eller «Vipps», men kontanter kan også mottas.